Oferte Cazare - Litoral Portugalia la hoteluri de 5* stele ☀️ 2024

Cazare - Litoral Portugalia la hoteluri de 5* stele 2024

Hotelurile de 5 stele din Portugalia au un standard de calitate extrem de ridicat si ofera servicii si facilitati dintre cele mai exclusiviste. In plus, acestea functioneaza, de regula, in cladiri cu designuri extrem de atractive. Hotelurile de cinci stele sunt amplasate, de cele mai multe ori, in centrul orasului sau a statiunii, ceea ce inseamna ca oaspetii sai vor avea acces facil catre toate atractiile din zona. Camerele din cadrul hotelurilor de 5 stele sunt moderne, cu un aspect placut si sunt foarte bine dotate, pot cuprinde noptiere, lampi, dulapuri, birouri, cuiere, oglinzi, masuta de cafea, canapea sau fotolii, telefon, mini bar, televizor, articole de toaleta, uscator de par, papuci si halate. De asemenea, acestea au dimensiuni mai mari decat camerele hotelurilor de 4 si 3 stele din Portugalia, masurand aproximativ 18 mp. Hotelul dispune de receptie cu program non-stop, personalul de la receptie fiind vorbitor de mai multe limbi straine, parcare privata, lift, aer conditionat, internet si altele. Hotelurile de 5 stele pot dispune de piscina exterioara sau interioara, sala de fitness, centre spa si wellness, salon de infrumusetare, camara de bagaje, spalatorie, curatatorie, restaurante, baruri, cafenele, cluburi si camere de relaxare. In plus, hotelurile de 5 stele din Portugalia pot fi dotate si cu centre de afaceri si sali de evenimente.

In Portugalia sunt 43 hoteluri care au 5* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 5* stele mai jos.

Vezi hoteluri Portugalia

Filtre Litoral Portugalia la hoteluri de 5* stele 2024

Filtreaza hotelurile din Portugalia pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Portugalia pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 5* stele in Portugalia pentru anul 2024

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Eurostars Das Letras incepand cu 1,256.00 €
Plecare 25 Iulie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Pestana Carlton Madeira incepand cu 794.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
In Algarve sunt 4 hoteluri de 5* stele , din care 79 de hoteluri de 5 stele, 305 de hoteluri de 4 stele, 279 de hoteluri de 3 stele, 40 de hoteluri de 2 stele, 5 hoteluri de o stea.
In Minho sunt un hotel de 5* stele , din care 3 hoteluri de 5 stele, 28 de hoteluri de 4 stele, 12 hoteluri de 3 stele, 3 hoteluri de 2 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Eurostars Das Letras incepand cu 1,256.00 €
Plecare 25 Iulie 2024, 7 nopti, Fara Masa
In Albufeira sunt 265 hoteluri de 5* stele , din care 19 hoteluri de 5 stele, 111 de hoteluri de 4 stele, 120 de hoteluri de 3 stele, 13 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.
In Portimao sunt 111 hoteluri de 5* stele , din care 6 hoteluri de 5 stele, 43 de hoteluri de 4 stele, 51 de hoteluri de 3 stele, 11 hoteluri de 2 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Pestana Carlton Madeira incepand cu 794.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
In Cascais sunt 38 hoteluri de 5* stele , din care 21 de hoteluri de 5 stele, 9 hoteluri de 4 stele, 8 hoteluri de 3 stele.
In Estoril sunt 22 hoteluri de 5* stele , din care 2 hoteluri de 5 stele, 8 hoteluri de 4 stele, 9 hoteluri de 3 stele, 3 hoteluri de 2 stele.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Portugalia de 5* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucurați-vă de un sejur însorit în Portugalia

  Dacă plănuiți să petreceți doar câteva zile pe meleagurile portugheze, atunci sugestia noastră ar fi să vizitați Lisabona sau Porto, ambele fiind două orașe extrem de atractive.  Indiferent de alegerea făcută veți descoperi cartiere istorice, străzi pitorești, precum și exemple de arhitectură modernă și contemporană. Orașul Lisabona este străbătut de râul Tajo, care îi oferă un farmec aparte. În schimb, teritoriul orașului Porto este scăldat de râul Douro. Porto este un oraș cu o istorie îndelungată, astfel că pe cuprinsul său veți descoperi nenumărate atracții turistice, dumneavoastră trebuie doar să aveți energia de-ale vizita pe toate. Evident, atunci când ne gândim la Portugalia gândul ne zboară automat la soare, mare și plaje. Datorită ieșirii la Oceanul Atlantic și a climei blânde, Portugalia se bucură de veri însorite și ierni cu temperaturi peste 0 grade Celsius. Portugalia este destinația perfectă în care vă puteți petrece vacanțele, deoarece vă veți bucura de mare, soare și plajă aproximativ tot timpul anului. Coasta Portugaliei se întinde pe 850 kilometri și are aspectul unei plaje nesfârșite. În nordul Portugaliei apele mării sunt mai reci și mai învolburate, în timp ce apele din sud sunt extrem de calme și calde. Turiștii vor putea alege dintre plaje întinse, acoperite cu nisip fin, sau mici golfuri accidentate, mărginite de stânci multicolore.  Portugalia se mândrește cu peste 300 de plaje premiate cu blue flag, ceea ce însemnă că turiștii se vor bucura de condiții dintre cele mai bune.

poza Bucurați-vă de un sejur însorit în Portugalia

  Nu trebuie să credeți nici o secundă că atracțiile Portugaliei se limitează doar la plaje, ci țara este mândra posesoare și a numeroase Parcuri, Rezervații Naturale și Geoparcuri. Toate acestea îi atrag precum un magnet pe cei care iubesc activitățile în aer liber. Veți fi încântați de Portugalia atât dacă preferați activitățile contemplative, cum sunt excursiile de observare a păsărilor, cât și dacă iubiți să vă petreceți timpul desfășurând activități provocatoare, cum ar raftingul, canyoningul sau altele. Turiștii care aleg să-și petreacă sejurul în Portugalia vor putea alege dintr-o mulțime de trasee de drumeții, care pot fi parcurse la pas sau cu bicicleta.

  Sejurul în Portugalia se poate dovedi și un prilej de meditație și redescoperire.  Turiștii pot alege să parcurgă traseul portughez El Camino, timp în care se vor bucura de peisaje incredibile, vor intra în contact cu diverse persoane, vor lega noii prietenii și vor descoperi tradițiile locale. Genul acesta de activitate se potrivește mănușă turiștilor care iubesc mersul pe jos. Scopul călătoriei nu va fi doar acela de a face mișcare, ci avea fi o experiență încărcată de cunoaștere și cultură. Portugalia este, de asemenea, un important punct de pelerinaj pentru cei care practică devotamentul marian. În acest sens, pelerinii  călătoresc către Sanctuarul Fatima, care este vizitat anual de către mii de vizitatori. 

poza Bucurați-vă de un sejur însorit în Portugalia

     Plajele de pe litoralul Portugaliei oferă condiții ideale pentru surfing. An de an, mii de pasionați de surfing vin în Portugalia pentru a lua parte la unele dintre cele mai importante competiții din domeniu, așa cum este Rip Curl Pro Portugalia. Festivalurile muzicale sunt un alt motiv pentru care zeci de mii de tineri iubesc Portugalia. Puteți combina participarea la un festival cu câteva zile petrecute în Lisabona sau, de ce nu, cu ceva timp dedicat plajei. Astfel, veți avea șansa să luați parte la un concert de renume internațional și să reveniți acasă și cu un bronz de invidiat. În ultimii ani, Portugalia a fost și mândra posesoare a titlului de cea mai bună destinație de golf din lume. Acest lucru nu este de mirare, din moment ce țara se bucură de un climat blând pe toată durata anului. Multe din terenurile de golf de pe cuprinsul Portugaliei au fost proiectate de către arhitecți de renume în domeniu, precum Robert Trent Jones, Rocky Roquemore, Sir Henry Cotton și Arnold Palmer. Terenurile de golf din Portugalia se fac remarcate datorită calității lor incontestabile și frumuseții peisajelor.  

poza Bucurați-vă de un sejur însorit în Portugalia

   Portugalia se face remarcată și datorită patrimoniului său mondial. Această țară frumoasă se bucură de o istorie și cultură demne de invidiat, astfel că turiștii vor putea alege să viziteze lăcașuri de cult istorice, monumente cu arhitecturi dintre cele mai fascinante și atracții naturale, care au fost integrate pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Turiștii dornici să descopere tradițiile locului vor putea afla cum se fabrică ceramica tradițională, cum se fabrică păpușile de lut Estremoz sau accesoriile autohtone.

     Un sejur în Portugalia se poate dovedi și un adevărat festin gastronomic. Bucătăria portugheză este extrem de apreciată, la fel fiind și vinurile produse aici. Datorită amplasării pe coasta Oceanului Atlantic, bucătăria autohtonă numără numeroase preparate din pește și fructe de mare. Ce poate fi mai bine decât să savurezi aceste specialități pe malul oceanului, în compania unor vinuri pe măsură. Vinul a fost timp de secole cel mai important ambasador al Portugaliei în lume, astfel că, odată ajunși aici, nu ezitați să-l degustați pentru a vă convinge că își merită faima.

   Toate aceste atracții ale Portugaliei n-are avea același farmec dacă n-ar exista locuitorii atât de primitori, care sunt mereu gata să vă ajute cu indicații sau sugestii și care vă vor răspunde la mulțumiri cu un zâmbet cald pe față.  Poate că soarele fierbinte îi încarcă și pe ei cu bună dispoziție și amabilitate. Cert este că veți remarca felul de a fi al portughezilor încă din primele ore petrecute în țară, iar cum o atitudine necorespunzătoare venită din partea unui om cu care intrați în contact vă poate strica ziua, credem că se aplică și reversul medaliei, iar localnicii vor face din vacanța dumneavoastră în Portugalia o experiență memorabilă.

 

poza Bucurați-vă de un sejur însorit în Portugalia